Domov

Zveni znano? Ja, res je, o sladoledu se je na mladi.net že govorilo, in sicer na mladi.net desetletnici, ki smo jo v znamenju slogana »Življenje je lepo, ko je izbira sladoleda najtežja izbira« praznovali v maju. In ker smo prepričani, da ima »polnost življenja«, o kateri teče tokratna tema s težo, marsikaj skupnega z »lepoto življenja«, smo za nekaj modrih misli povprašali Miro in Ano, takratni najbolje uvrščeni na natečaju za slogan desetletnice.

Če tega dneva še nisi »prenapolnil/-a«,  te vabimo, da si vzameš nekaj minut in prebereš, kaj imata skupnega Božji načrt in stara pločevinasta škatla.

 
Nina Milavec | ponedeljek, 19 maj 2014

Za intervju z Jehovovimi pričami sva se dva člana pobude Smo ljudje res soljudje? odpravili v Kamnik, kjer se nahaja Center Jehovovih prič za Slovenijo, ter se pogovorili z vodjo centra in njegovim sodelavcem. Skupaj smo iskali podobnosti in razlike med Jehovovimi pričami in ostalimi krščanskimi skupnostmi. Zanimalo nas je, kakšne so njihove glavne postavke, kako so organizirani, kakšne aktivnosti izvajajo, katere obrede poznajo, ali praznujejo iste praznike, kot mi ipd. (več o tem si lahko preberete v videu z intervjujem, ki smo ga objavili).

 
ekipa mladi.net | torek, 25 november 2014
Minulo soboto se je odvijal zaključni dogodek festivala popotništva in popotniškega pisanja BIVAK. Tam smo bili tudi mi. V galeriji si poglej foto utrnike.
 
ekipa mladi.net | nedelja, 08 februar 2015

Bliža se postni čas in s tem tudi naša postna akcija! Si želiš vsak dan postnega časa začeti s spodbudno mislijo, filmčkom ali zanimivo nalogo? Bi rad poglobil svoj odnos do Boga, do bližnjega in do sebe? Klikni na povezavo, vnesi svoj elektronski naslov in čez nekaj dni bo v tvoj e-poštni nabiralnik prispela prva spodbuda.

 

Se strinjaš z naslovno mislijo? Ali pa se ti zdi vse skupaj le mlatenje prazne slame? Morda pa do sedaj sploh še nikoli nisi razmišljal o tem?

Priznam, da je ob prvem branju stavek tudi mene malo presnetil. Prebrala sem ga, vendar takoj nadaljevala s svojimi jutranjimi obveznostmi in odhitela na faks. Ampak ostal je nekje v moji podzavesti in se skozi celotno dopoldne vračal v moje misli. 

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 73 - 81 od 859

+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti