Domov
Katarina R. | sreda, 17 december 2014
Smo v mesecu, ko govorimo o dobrodelnosti. Dobrodelnost - doma, v šoli, na ulici, povsod. Lahko podariš kakšen evro brezdomcu na ulici; lahko podariš hrano, obleke ljudem, ki tega nimajo; lahko plačuješ šolnino otroku iz Afrike; lahko postaneš »božiček za en dan« in tako na razno razne načine pomagaš in osrečiš ljudi v stiski. Prostovoljci projekta »72 ur brez kompromisa« pa so dobrodelni v svojem kraju, kjer spreminjajo stvari.
 
Iza F. | nedelja, 23 avgust 2015
Ljudje se neštetokrat soočajo s težavami, za katere ne vedo, kako jih razrešiti. Še posebno, ko se problemi prepletajo s slabo samopodobo in pomanjkanjem podpore bližnjih, začnejo posamezniki iskati rešitve na nekonstruktiven način, ki povzroči le še hujšo zmedo v njihovem življenju.
 
Maja B. | nedelja, 11 oktober 2015

Tako nas je na delavnici Magis na festivalu Stična mladih nagovoril Jezus. In tako kot cestninar Matej smo tudi mi razmišljali, kako bi vstali od svoje »mitnice« in naredili korak naprej v življenju.  

Kaj je magis? Verjetno bi prav vsak udeleženec odgovoril drugače. In prav v tem je bistvo besede, ki je v središču jezuitske duhovnosti – magis, ki v latinščini pomeni »več« ali »bolje«, za vsakega predstavlja nekaj drugega. Je odgovor na vprašanje, kje lahko v vsakdanjem življenju napredujem v odnosu s samim seboj, z bližnjimi in Bogom. 

 
ekipa mladi.net | torek, 02 februar 2016

Še nekaj dni in začel se bo letošnji postni čas. Tudi letos pripravljamo postno akcijo, ki bo polna zanimivih nalog, globokih misli in spodbud. Klikni na to povezavo , vnesi svoj elektronski naslov in vsak dan postnega časa bo v tvoj e-poštni nabiralnik prispela spodbuda. 

 

 
P. | nedelja, 19 junij 2016
Vesela bi bila, če bi mi kdo v najstniških letih (in kasneje v začetku dvajsetih) povedal ti dve besedi: “vredna si”. Mogoče se tega že sama zavedaš, mogoče potrebuješ, da ti to nekdo jasno in glasno pove: vredna si. Vredna si ljubezni, vredna si prijateljstva, vredna si nežnosti … in to samo zato, ker si.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 19 - 27 od 859

+
+

Vzpodbudo dodal/a: ŠSFKK
Klikni na '+' ob strani!
+
Podprimo z molitvijo vse, ki se odločajo za vpis na srednjo šolo ali fakulteto, da bodo zmogli modro izbrati ustanovo, ki jim bo nudila celovito osebnostno rast.
...
Gospod, prosim te zanj in zame. Da bi najin odnos spet zaživel v polnosti in bi z njim pričevala tudi za tvojo ljubezen.
...
Prosim za vse študente, ki smo začeli s študijskim letom, da bi nas tekom leta spremljal Božji blagoslov.
...
Prosim, molimo za brata v Gospodu Jezusu, moža, očeta, dedka, ki preživlja zelo težke trenutke – naglo pešanje organizma, zdravniki pa ne morejo postaviti diagnoze. Hvala Vam in Bog povrni za vse molitve in žrtve.
...
Prosim za molitev za zakonca, ki sta pred tem, da se razideta... Da bi našla moč za pogovor in pogum za nov začetek.
...
PROSIM ZA REŠITEV ZELO TEŽKIH DRUŽINSKIH IN SLUŽBENIH ZADEV 81012
...

Napovednik dogodkov

No events


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti